PURE NATURE BY PASCALE NAESSENS X RAINPHARMA

PURE NATURE BY PASCALE NAESSENS X RAINPHARMA

RainPharma en Pascale Naessens zijn 100% Belgisch en 100% natuurlijk. Ze delen dezelfde passie voor puurheid en schoonheid.

Al vanaf hun eerste ontmoeting hing er al magie in de lucht. Die instant creatieve match leidde tot de nieuwe Aromatherapie Essentiels blend 

Al 10 jaar dompelt RainPharma dagelijkse rituelen onder in schoonheid. Ook Pascale Naessens wil schoonheid zo veel mogelijk integreren in het dagelijkse leven.

Pure Nature by Pascale Naessens x RainPharma combineert aardse en bloemige noten. Vetiver, black pepper, geranium, lavender en ylang ylang ontmoeten elkaar in deze blend. Het resultaat is een krachtige maar tegelijk elegante en vrouwelijke geur.

Ik hoop dat jij, net als ik, ten volle kan genieten van de Pure Nature by Pascale Naessens x RainPharma blend.

 

Pascale: “Geuren hebben al altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Toen ik de eerste keer bij RainPharma binnenstapte, voelde dat als thuiskomen. Wat een sensatie, alle natuurlijke geuren zag ik daar verzameld, al mijn lievelingsgeuren, en zoveel kennis en passie. Na vele fijne gesprekken, beslisten we dat ik mijn eigen blend zou maken. Ik wist heel goed waar ik naartoe wilde en de bezieler van RainPharma, Dominique Bastin, begeleidde mij op deze boeiende aromatische reis, waar ik intens van genoten heb.”
 
De magie van geuren

Geuren roepen emoties en herinneringen op. Ze geven ons een instant goed gevoel, maken ons lyrisch of net melancholisch, ze geven energie of brengen ons tot rust. Geuren voeren ons ook terug in de tijd, naar een onvergetelijke vakantie of een bijzondere ontmoeting.

Pascale: “De geuren die ik ontdek tijdens mijn reizen zijn een eindeloze bron van inspiratie. Op lokale marktjes laat ik me verrassen door de typische kruiden en bloemen van de streek. Om de geuren en dus ook de herinneringen zo lang mogelijk vast te houden, ga ik steeds op zoek naar de essentiële oliën ervan. Het samenspel van de zoektocht naar nieuwe geuren en de herinneringen en emoties die vertrouwde aroma’s oproepen, vormt voor mij een creatieve uitdaging.”

Een unieke geursensatie

De Pure Nature by Pascale Naessens x RainPharma blend is een geurige mix van de meest pure essentiële oliën, met zorg samengesteld door Pascale Naessens en met liefde en vakmanschap gebotteld door RainPharma. De blend combineert aardse, kruidige en bloemige noten: een bijzondere combinatie van geuren die gelukkig maakt en zorgt voor binnenpretjes.

Pascale koos voor vaste RainPharma waardes als Geranium, Ylang Ylang en Lavender en kruidt bij met Vetiver en Black Pepper. Het resultaat is een krachtige maar tegelijk elegante en vrouwelijke geur, helemaal passend bij het karakter van Pascale: 

  • Vetiver, een van oorsprong Indische grassoort, zorgt voor de aardse noten. Deze essentiële olie bevordert de regeneratie van de huid terwijl de krachtige geur stimuleert om te aarden.
  • De verwarmende geur van Black Pepper, een van de oudste specerijen ter wereld, vormt de overgang tussen de aardse en bloemige noten. Met zijn krachtige maar verfijnde, ietwat bloemige aroma zorgt zwarte peper voor positieve energie.
  • De florale noten tenslotte, ondersteunen de vrouwelijke speelsheid van deze blend. Geranium en Lavender brengen je tot rust en in balans. De zoete toets van Ylang Ylang voegt een verleidelijk en prikkelend accent toe.

De Pure Nature by Pascale Naessens x RainPharma Blend is zowel beschikbaar als 100% plantaardige Skin Wash (voor handen en het hele lichaam), als pure essentiële olie (ideaal in de RainPharma Aroma Diffuser) en als handige kant-en-klare Room Spray.

 

Pre ordenen kan door simpel een mail te sturen naar julie@apotheekmaes.be !

 

De producten zijn leverbaar vanaf 18 maart!