NIEUW Slow Âge nacht!

NIEUW Slow Âge nacht!

Wist je dat ? Slechts 20% van de huidveroudering erfelijk is. De resterende 80% wordt beïnvloed door stedelijke agressors; zoals uitlaatgassen en uv-stralen.

Onze nieuwe Slow Âge nachtcrème helpt jouw huid 's nachts van deze agressies te herstellen. De Slow Âge lijn wordt aanbevolen voor vrouwen van wie de huid blootstaat aan schadelijke omgevingsinvloeden (UV, vervuiling, stress) en die bestaande tekenen van huidveroudering willen verminderen en het opkomen van zichtbare rimpels, fijne lijntjes en een doffe huid willen vertragen. 

De eerste nachtcrème + masker van Slow Âge. Maakt gladder en revitaliseert de huid die blootgesteld wordt aan dagelijkse externe schadelijke omgevingsinvloeden. Nacht na nacht revitaliseert de huid. Bij het ontwaken lijkt de huid perfect gehydrateerd en oogt stralender. Geleidelijk aan verbetert de celvernieuwing van de huid en worden fijne lijntjes gladder. Gel crème textuur met een unieke, natuurlijke kleur van karamel.

  • REVITALISEERT DE HUID
  • VERMINDERT AANWEZIGE TEKENEN VAN HUIDVEROUDERING (FIJNE LIJNTJES, DOFFE HUID, DONKERE VLEKJES EN VERMINDERDE ELASTICITEIT)
  • HYDRATEERT DE HUID, MAAKT DE HUID GLADDER, EGALER EN FRISSER

 

Vanaf nu verkrijgbaar !