HET RAINPHARMA DIEET

HET RAINPHARMA DIEET

Gewichtsverlies én -behoud, dat is waar het RainPharma dieet voor staat. Veel meer dan een afslankprogramma, is het een efficiënte totaalaanpak die een gezonde levensstijl centraal plaatst. Door een snelle start te combineren met een doordachte langetermijnvisie, brengen we de beste versie van jou naar boven.

 

Start je met het RainPharma dieet, dan kies je voor een evenwichtig en realistisch programma onder professionele begeleiding. Het maakt niet uit of je nu 3 of 30 kilogram wilt vermageren. Apotheek Maes helpt je om je overtollige kilo’s op een doeltreffende en verstandige manier kwijt te spelen en leert je ook hoe je nadien je nieuwe gewicht behoudt. Een gezonde levensstijl met pure voeding en voldoende lichaamsbeweging vormt de basis en het einddoel van het RainPharma dieet. We kiezen er heel bewust voor om geen nepvoeding of dieetsnoep in te schakelen. We willen je immers leren om evenwichtig en gezond te eten. Maar we weten ook dat een snelle start motiverend werkt wanneer je aan een dieet begint. Daarom ontwikkelden we onze bijzondere, darmvriendelijke shakes en orthomoleculaire voedingssupplementen. Ze zorgen ervoor dat je snel vet verliest en toch alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt.Dat maakt van het RainPharma dieet een uitzonderlijk totaalconcept dat staat voor gezond en verstandig afslanken. Zonder honger te lijden en met respect voor je lichaam. Je verliest niet alleen vet, maar wint tegelijk energie en je zal zien dat je huid straalt als nooit tevoren.

Het RainPharma dieet in een notendop
Start je met het RainPharma dieet, dan kies je voor een afslankprogramma onder professionele begeleiding dat tegelijk een heuse detoxkuur is. Een voedingsconsulent of diëtist doorloopt samen met jou de drie fases van het dieet. Eerst werk je aan een gezonder gewicht, met motiverende hulpmiddeltjes. Zodra je je streefgewicht bereikt hebt, schakel je zo snel mogelijk over op een pure levensstijl met onbewerkte voeding. Tenslotte leer je om je nieuwe gewicht en hernieuwde vitaliteit vast te houden.